Известие

Collapse
No announcement yet.

147 и окачване

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
    Пипнеш ли задна щанга отзад - диагностиага на ходова част и то пълна
    Задницата се регулира с ексцентрик които държи напречните щанги.Ако предвидливо се бележи положението на ексцетрика няма нужда от стенд.

Comment

Първоначално публикувано от андон.маслев Покажи съобщение
      Задницата се регулира с ексцентрик които държи напречните щанги.Ако предвидливо се бележи положението на ексцетрика няма нужда от стенд.
      Да, само задните на задницата. Дори и да го бележиш няма еднакви щанги, тампони, още повече ако леко ти се е закривил дългия болт на амортисора за щангите и го мръднеш. А там милиметър е важен за настройката
      Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
      156 1.8TS 16V (01.2001)
      147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
      0879369082

Comment

В Друмник ми обявиха 50лв.
        В Мотоексперт 30лв.
        Някакви препоръки за майстор или да ходя в Мотоексперт.
        Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC
        Ex Fiat 126p
        Ex Fiat Вravo 1.6
        Alfa Romeo 147 1.6

Comment

Първоначално публикувано от trace Покажи съобщение
          В Друмник ми обявиха 50лв.
          В Мотоексперт 30лв.
          Някакви препоръки за майстор или да ходя в Мотоексперт.
          Обикновено предница и задница е 45лв., но ги наблюдавай. Мен едната ми я прави един дет аз го учих кое как. И пак успя да ми отвие леко вътрешния накрайник (там, дето се събират двете части0 и зачука. Добер, че знам за какво иде реч та го оправих
          Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
          156 1.8TS 16V (01.2001)
          147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
          0879369082

Comment

Лошото е, че точно от реглаж не разбирам абсолютно нищо. В Мотоексперт човека ми е познат, може затова цената да е такава, не погледнах официалния ценоразпис.
            Иначе голяма разлика от сервиз до сервиз. В съседния (до Мото....) където също са ми приятели и ми сменяха окачването (там пък реглажа им се развалил, затова се налага да ходя другаде), преди време ми казаха, че смяна на предни и задни накладки е 70лв. В Мото.... официалната цена е 20лв. задни и 15лв. предни.
            Това е огромна разлика.
            Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC
            Ex Fiat 126p
            Ex Fiat Вravo 1.6
            Alfa Romeo 147 1.6

Comment

На мен за реглажа ми взеха 30лв. за двата моста, но след като почнаха отзад не успяха да ми вкарат в зелената графа (на компа става въпрос) натягаха чукаха правиха и не става и така си остана не било отзначение толкова малко. Предполагам от новите втулки идва разликата или амортисьори
              ex Алфа 147 1.9 JTD 8V 115CV "+" 140CV

sigpic

Comment

Working...
              X